Alla nyheter

Delphi utnämner tre nya partners

Advokatfirman Delphi har glädjen att meddela att Albert Danielsson, Jonatan Loor och Johan Lundgren har utnämnts till partners med tillträde efter årsskiftet.

Albert Danielsson kommer närmast från Snellman Advokatbyrå där han ingick i bank- och finansgruppen och har dessförinnan arbetat på Baker McKenzie. Albert har bred erfarenhet av alla typer av nationella och internationella finansieringstransaktioner med särskild inriktning mot förvärvs- och fastighetsfinansiering. Albert ansluter till Delphis kontor i Stockholm.

– Det känns otroligt inspirerande att få kliva in som partner på Delphi. Jag ser fram emot att få fortsätta bygga upp Delphis redan starka varumärke tillsammans med alla drivna kollegor, säger Albert.

Jonatan Loor kommer närmast från rollen som VD på Sparbanken Gotland. Dessförinnan har han arbetat på Swedbank, Finansinspektionen och Baker McKenzie. Jonatan har bred erfarenhet av finansiell reglering, bland annat regelefterlevnads- och tillståndsfrågor för banker och andra finansiella institutioner. Jonatan ansluter till Delphis kontor i Stockholm.

– Jag ser mycket fram emot ett stimulerande arbete tillsammans med kompetenta kollegor och klienter på Delphi. Efter ett antal år i finansbranschen, både som VD och i olika specialistroller, kommer jag tillsammans med teamet på Delphi erbjuda juridisk rådgivning med ett tydligt inifrånperspektiv – det vill säga praktisk och kommersiellt tillämpbar rådgivning utifrån de förutsättningar, processer och strukturer som gäller i banker, säger Jonatan.

Johan Lundgren anslöt till Delphis kontor i Linköping 2019 och har en bakgrund som domare i allmän domstol. Johan arbetar huvudsakligen med kommersiella tvister, med särskild inriktning på entreprenadrätt.

– Jag är otroligt glad och stolt över att bli utnämnd till partner. Vårt tvistlösningsteam är mycket kompetent och vi har tillsammans en lång erfarenhet av att hantera kommersiella tvister i olika roller. Jag ser så mycket fram emot att få fortsätta den här resan tillsammans med mina fantastiska kollegor på Delphi, säger Johan.

– Vi är mycket glada att välkomna Albert, Jonatan och Johan in i partnergruppen. Samtliga tre är utmärkta och mycket uppskattade jurister med stark kompetens inom sina respektive verksamhetsområden, säger Stefan Erhag, Executive Partner på Delphi.


Relaterat innehåll