Alla nyheter

Delphi Malmö – en av Skånes bästa arbetsplatser

Advokatfirman Delphi i Malmö har blivit utsedd till en av Skånes bästa arbetsplatser 2024 av Great Place To Work, den globala ledaren inom arbetsplatskultur. I undersökningen svarade hela 97 procent av medarbetarna i Malmö att de anser att Delphi är en mycket bra arbetsplats.

Great Place To Work är en global organisation som i över 30 år utvärderat arbetsplatser i fler än 100 länder. Deras forskning visar att det krävs fem dimensioner för att bli en riktigt bra arbetsplats – trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap. Delphi har varit certifierade som en riktigt bra arbetsplats sedan 2021 och var den första affärsjuridiska advokatbyrån som certifierades i Sverige.

Sedan 20 år tillbaka har Great Place to Work även korat Sveriges Bästa Arbetsplatser och nu lanserar de för första gången en regional ranking – där Delphi Malmö kvalar in på listan över Skånes Bästa Arbetsplatser. Delphis Malmökontor placerar sig på plats sju av femton i regionen och fick allra högst betyg inom kategorierna gemenskap, jämlikhet, stolthet och lagarbete. Dessutom svarade 100 procent av medarbetarna i Malmö att Delphi är en rolig arbetsplats.

– Vi är mycket glada och stolta över denna fina utmärkelse. Vi arbetar ständigt med vår gemenskap och vår kultur för att skapa en bra arbetsplats. I en högpresterande organisation, som Delphi är, är nöjda medarbetare en förutsättning för att nå hållbar framgång. Den här utmärkelsen får vi för vårt enastående lagarbete och jag vill tacka alla våra medarbetare som dagligen gör ett fantastiskt arbete för varandra och våra klienter, säger Helena Kockum, COO på Delphi Malmö.

För att kvala in på listan över Skånes Bästa Arbetsplatser behöver företaget ha minst 20 medarbetare, ha verksamhet i Skåne samt ranka tillräckligt högt i underökningens fem dimensioner. Valet av just Skåne som första region för den nya listan reflekterar regionens dynamiska och växande näringsliv, där innovation och entreprenörskap är centrala drivkrafter.

– Att bli utsedd till en av Skånes Bästa Arbetsplatser är inget mindre än en imponerande bedrift. Delphi har visat att de inte bara förstår vikten av en stark arbetsplatskultur, utan också hur man omsätter det i praktiken. De sätter standarden för vad det innebär att vara en exceptionell arbetsplats i regionen och vi ser fram emot att se hur de fortsätter att leda och inspirera, säger Jeanette Bergvall, VD för Great Place To Work i Sverige.

Här kan du läsa mer om Great Place to Work®.