Föredrag

Vi anordnar löpande föredrag med intressanta teman, både externt och runt om på våra olika kontor. Här hittar du mer information och har möjlighet att anmäla intresse att delta.

Aktuella Föredrag

 • LOU + GDPR = sant (?) – möjligheten att göra ändringar i upphandlade avtal för att efterleva de nya dataskyddsreglerna

  2017-04-04 / Stockholm

  Advokatfirman Delphi bjuder in till ett frukostseminarium där advokaterna Caroline Sundberg och Sara-Li Olovsson går igenom delar av den nya dataskyddsförordningen och de nya upphandlingslagarna.

  I maj 2018 ersätter den nya dataskyddsförordningen (GDPR) nuvarande regler för hantering av personuppgifter i personuppgiftslagen (PUL). För att efterleva de nya reglerna behöver de alla flesta it-avtal omförhandlas och/eller ändras. Den 1 januari 2017 fick vi tre nya upphandlingslagar, varav en ny lag om offentlig upphandling (LOU). De nya upphandlingslagarna innehåller för första gången uttryckliga regler om vilka ändringar i upphandlade avtal som är tillåtna. Bestämmelserna om ändringar börjar gälla direkt, oavsett när själva avtalet är upphandlat.

  Advokatfirman Delphi bjuder in till ett frukostseminarium där advokaterna Caroline Sundberg och Sara-Li Olovsson kommer att gå igenom relevanta delar av de nya reglerna inom respektive område. De kommer även att ge sin bild av vad upphandlande myndigheter bör tänka på när de omförhandlar eller ingår nya it-avtal där personuppgifter kommer att hanteras.

  DATUM OCH TID:
  Tisdag 4 april 2017. Frukost/registrering från kl. 8.00. Seminarium kl. 08.30-09.30.

  PLATS:
  Advokatfirman Delphi, Mäster Samuelsgatan 17, Stockholm

  KONTAKT:
  Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via e-mail till advokatfirman.delphi@delphi.se.

  Till intresseanmälan »

  Välkommen till Delphi!