Föredrag

Vi anordnar löpande föredrag med intressanta teman, både externt och runt om på våra olika kontor. Här hittar du mer information och har möjlighet att anmäla intresse att delta.

Aktuella Föredrag

 • En djupdykning i det finstilta – avtalets risker och möjligheter

  2017-11-14 / Linköping/Norrköping

  De standardiserade avtalens djungel är föremål för Delphis nästa frukostseminarium. Advokaterna Christopher Bona och Helena Abelsson guidar dig med tips, råd och en gnutta humor för att öka din förståelse för varför och på vilket sätt de finstilta villkoren i olika situationer kan ha avgörande betydelse för ditt företags affärer

  Vilken betydelse har det egentligen hur de avtal ditt företag ingår är utformade? Spelar det någon roll om köparens eller säljarens allmänna inköps- eller leveransvillkor tillämpas vid ett köp? Kan mitt IT-företag använda sig av AB eller NL lika gärna som IT-företagens standardvillkor?

  De standardiserade avtalens djungel är föremål för Delphis nästa frukostseminarium. Advokaterna Christopher Bona och Helena Abelsson guidar dig med tips, råd och en gnutta humor för att öka din förståelse för varför och på vilket sätt de finstilta villkoren i olika situationer kan ha avgörande betydelse för ditt företags affärer.

  Välkomna!

  DATUM:
  Tisdag 14 november i Norrköping.
  Torsdag 16 november i Linköping.
  Frukost serveras från 07.30. Föreläsning 08.00-09.00.

  PLATS:
  Advokatfirman Delphi, Värmekyrkan, Källvindsgatan 1, Norrköping.
  Advokatfirman Delphi, Djurgårdsgatan 1, Linköping.

  ANMÄLAN:
  E-post till seminarium.norrkoping@delphi.se eller seminarium.linkoping@delphi.se senast två dagar innan seminariet. Seminariet är kostnadsfritt.